Massa byxor!

I veckan blir det ett gäng till med byxor sydda! Tyvärr så åkte jag på magsjukan natten till idag - så jag har inte kunnat levererat dem =/

Gillade verkligen de lila!!Blev ett par vantar också! (ska sy några till)

Älgmössa!

Idag har jag klippt ut en massa saker!! Blev 11 par muddbyxor, 5 par vantar och 3 st mössor utklippta! Hoppas på att få sy i veckan!

En älgmössa blev klar nu i kväll!

Ska slå i tryckknappar också!


Knut!

Knut i sin mössa! (lite stor blev den dock - men, han växer ju!)
Sytt lite idag

Idag ökade jag å Tindras garderob lite! Blev två par härliga fleece byxor och ett par pösjeans! Tycker verkligen om modellen - rymliga och sen så räcker de länge när det är mudd nertill.Sen fick hon en fleecetröja också - dock är den lite stor än!Den är mossgrön med rosa kantband - men det syns så dåligt!Å sen så blev Knuts mössa klar också! (ska slås i tryckknappar i den bara).

Smått!

Åkte och hälsade på min kompis häromdagen, som har en liten 1 drygt månad gammal tjej! Då måste det ju naturligtvis sys lite!

 

Klänning (60cl)

 

Å söta små byxor i 62cl


Mera byxor!

Ja, har blivit lite flera muddbyxor - i diverse storekar! Har ett gäng som ligger å vänar på att sys upp, men väntar på mudd också. Har beställt tyger häromdagen, så det borde väl komma om en vecka.


Varma mysiga fleecebyxor!Tuffa små stjärnbyxor - å ytterligare en mössa till Tindra :-DTuffa tjejbyxorÅ tuffa killbyxor!

RSS 2.0