Ny adress!

I förrgår köpte jag mig en ny domänadress! Så min bloggadress kommer numera vara www.myspysklader.se ! Dock så om jag har förstått det rätt så tar det ett litet tag innan alla inställningar hänger med - så ha överseende med att det kanske inte går att klicka överallt på ett par dagar! (upptäckte själv att jag inte kunde läsa äldre inlägg).

Sen så är ju designen (om man nu ens vågar kalla den det) på min blogg inte så himla bra - har ju inte riktigt hunnit med att göra någonting åt den. Än mindre nu när jag numera är tvåbarnsförälder - och dessutom har jobbat under min mammaledighet! Men snart så blir det ny design - har tagit hjälp av min kompis Hanna! (och mutat henne med mössa å scarf!) och snart så ska jag få lite mera tid att sy på =)

Barnshopen!

En ny mössa! Blev en baggymodell i härlig velour!

Tog med mig symaskinerna till Barnshopen idag och satt där hela dagen och sydde! Blev några flera baggymössor och några velourbyxor!

 


Lite smått å gott!

Fixade iordning i syrummet för ett litet tag sen också. Strykbrädan skruvades isär och två hyllor ställdes där den stått och sen la jag strykbrädan ovanpå! Fick plats med en himla massa tyg till!!

Nu så har jag köpt stora plastbackar på Ikea också - för det fanns lite mera tyg bakom kameran också...

 

Virkade en mössa till Tindra, Minna och mig också! Min ska jag dock repa upp å göra om - har hittat en bättre mönster - virkas med halvstolpar istället - så kanske kan den bli 2 cm längre då - för garnet är slut - å mössan är aningens för kort! Men med halvstolpar blir den liksom lite luftigare - så kanske det går =)

 

En skallra satte jag ihop i söndags också som var färdigvirkad sen ett tag tillbaka. Blev en uppskattad present =)


Produktiv kväll!

Idag så har jag äntligen haft tid att sy lite!

Lillebror mössorna blev klara!


Samt tre mössor som broderades förra helgen.Sen blev det varsin mössa till Minna och Tindra också! Minna fick en scarf också!

RSS 2.0