lite mössor!

Tog en liten paus från jobbet och sydde två mössor och en scarf (hann jag dock slå in innan kameran åkte fram)igår.

Den limegröna har metallictråd! Man får vara med lite - för min maskin gör inte alltud som jag vill när jag använder den tråden - men det gick bra idag!


Härliga fleece byxor!

Upptäckte att Tindra behövde nya fleece byxor - hade planer på att sy snickarbyxor idag, men de får vänta tills morgondagen istället!

Få se om hon godkänner dem imorn bitti! Just nu är hon inne i ett tacksamt stadie "åhhhhhh" säger hon om allt nytt :-D

Å yes - det är resterna från gårdagens wrapper! Muddarna är stoff och Stils trikå.


En höstig wrapper!

En höstig wrapper blev sydd ikväll också! Microfleecen från Stoff och Stil är verkligen helt underbar! Blir nog en åkpåse i någon härlig färg till Minna i den!
Massa taits!

Ikväll så hade jag äntligen tid att sy ihop alla de taitsen som jag klippte ut utav Magnus gamla T-shirts! Blev riktigt tuffa tycker jag! Haha - en del nästan för snygga för att bara ha på dagis! =)Klickbara


En virkad mössa

Igår kväll kom jag på att nu är det dags att börja virka på mannens os mössa - som dock får andra färger nu då såklart! Det gick fort - fick dock riva upp halva mössan först - den blev ju på tok för stor när jag gjorde enligt mönstret! Men sen så blev den perfekt!

Lite mera garn är på g hem, så Tindra ska också få en mössa - blir kanske en till mig själv med!

 


Taits och lite mössor!

Idag så blev det 4 mössor sydda - varav två är dessa som Det står namn på på framsidan och storasyster/lillasyster på baksidan på!

Texten är rosa - syns inte så bra här!

Har klippt ut ett gäng taits utav Magnus gamla T-shirts! Fick lov att testa idag att sy ihop ett par - får se imorn hur de sitter på Tindra. Tänkte dte kunde vara perfekta dagistaits!

 


RSS 2.0