Bloggbyte!

Jag tar och ska försöka genomföra mitt bloggbyte nu tänkte jag!

Denna kommer ni att finna på www.delatezz.blogg.se, när ni går på www.myspysklader.se som den här har hetat) så ska ni i fortsättningen komma till min nya blogg!

Håll tummarna att det funkar!!!

Dagens Loppis samt ny blogg!

Idag så stod jag på Jätteloppisen här i Västerås. Oj vad roligt det var - så kul när man får höra att det är så många som tycker om det jag syr! Det värmer även om inte alla köper!!

Delade ut ett gäng med visitkort, så kanske får lite nya läsare =)

Har pillat lite med nya bloggen idag - den är under bearbetning men ni hittar den på http://myspysklader.blogspot.com - när den är klar så blir det samma adress som denna har. Få se om jag kan få till bytet med adressen under veckan så fortsätter jag att skriva i den istället. Men fram tills dess skriver jag i denna!

Men i den nya finner ni lite priser på sånt som jag har färdigt för leverans! Där finns också lite info om namnmössorna!

Gårdagens syerier!

Igår satt och sydde på kläderna till klädbytet (vi är några tjejer som ska sy kläder till varandras barn! Man vet inte vem man får kläder av - bara vem man ska sy till - så det är ju såklart hemligt tills mottagaren fått paketet!) Jättekul!

Hihi, har varit så inne på det jag själv ska sy så jag har helt glömt bort att vi kommer ju också få paket på posten i veckan! Spännande! (den 31:a ska paketen vara skickade).

Förutom det så gjorde jag ett ryck och sydde ihop några mössor igår kväll (inte under Earth hour - då satt jag och klippte till dem i skenet av alla ljus vi hade tänt!!) samt några leksakshållare. Dem fick jag idéen till när min första tjej var bebis - satt i kundvagnen på Coop och kastade/tappade sin bitring x antal på golvet - sådär najs... Så då föddes idéen till dessa band!!


Vantar!

Idag har jag ägnat mig åt att rensa lite i syrummet - numera har jag en så gott som ren strykbräda!! =)

Hittade också ett gäng babyvantar utklippta, tog tag i och klippte ut foder i trikåtyg (å varför gjorde jag mig sånt besvär att leta matchande tyg till muddarna - fodret syns ju för sjutton inte när de är ihopsydda ju!!!) Nåja, nu har de iaf fina foder också...

Å flera kommer det att bli!

 

Å några napphållare för nappar med ringar blev också gjorda idag!


Bättre sent än aldrig...

Mmm, det tog bara ett år! Kläderna har varit färdigsydda och bara väntat på att få knappar på sig... Så nu när jag har skaffat en KAM tång så går det ju jättesmidigt att sätta dit dem!!

Lagom till lillkottan ska börja använda dem! (de kanske är lite stora än).


Byxorna (74/80cl) är eget mönster - dock med något (ganska mycket) sneglat på Me & I's byxa!! Jackan (68cl - men mer som 74cl!) är från Ottobre, tror inte jag gjorde några ändringar på den.

En miss ser jag nu - bakstyckte ska ju överlappa framstycket och inte tvärtom på byxan =/ Nåja - de går ju använda ändå!

Lite avverkat idag!

Idag så har jag sytt lite igen - högarna börjar minska! Har ett tiotal mysbyxor och taits halvklara till tjejerna, ett gäng scarfar blev klara idag (å oj vad snopen jag blev när jag tittade i påsen med vita tryckknappar - till KAM tången - å såg att det bara var "hattarna"....TUR ja hade andra färger + Stoff och Stils metallringar kvar!)

Ett par utav scarfarna

 

Å ett par boots blev klara! (Sen kan vi ignorera att när jag sytt fast snöret samt förstärkt det med tät zickzack - ja, då upptäckte jag att jag glömt att trä på snörstoppen...)
Äntligen!

Ja, äntligen har Tindra fått ett par nya mysbyxor! Har ett gäng som ligger å väntar på att bli ihopsydda...men, men...

Älskar färgerna! Hon har vuxit ur dem som hon redan har! =)


Hantverksutställningen

Var kul igår! Sålde mer än förväntan (inte massor - men mer än vad jag trott iaf!). Så det var skoj!


Dock så tycker jag mitt bord ser himla tråkigt ut - någon som har tips å idéer (eller länkar) till hur man kan få till det snyggare?!


Färdiga napphållare å mera mössor!

Det blev några napphållare sydda!


Å ett gäng mössor blev det! (haha - hittade visst 2 mössor till i soffan som jag missat att både ta kort på å ta med på marknaden :-0 - två lila med stjärnor är det iaf!)

 


Napphållare!

Ett litet smakprov! Nu är såklart alla klara - men orkar inte lägga in de nya bilderna just nu - är lite trött!

Blev så glad när jag sydde dem - älskar färgerna! Å ja, jag har äppelgrönt och rosa som dominerar i mitt syrum - blir så glad utav dem!

Hrm, ja, är ju inte lika "tomt" där nu nä....

Ska ta lite nya kort när jag röjt upp lite därinne!

 

Hoppas de som kan och har vägarna förbi Råby Centrum (Västerås) mellan 11-14 kommer in och tittar in Hantverksutställningen där jag kommer att vara imorgon (lördag).


Kvällens projekt...

Har betat av lite haklappar oich förkläden ikväll!

Sen hade jag visst glömt fota cars förklädena....nåja, det får bli en annan dag!

 

 Mera scarfar och mössor!

Idag så har symaskinerna fått jobba igen, blev ett gäng scarfar och lite mössor gjorda!

Älskar färgerna!! Man blir glad utav dem tycker jag! Dags för VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

 

 


En del av dagens skörd!

Igår så tog jag tag i och betade av beställningar, saker till tjejerna, saker som ska säljas i helgen (och på nätet - har lyckats fixa en sida på Facebook - få se om jag kan länka till den också!)

Eftersom det blir en himla massa saker så har jag sytt dem färgvis på overlocken =) Broderimaskinen har fått gått varm emellanåt också!

Stjärnmössorna är till tjejerna (och tror nog Minna får den matchande scarfen med). Ena Bad hair day mössan ska Lina ha - blev snett broderi på den första - så den fick bli en mindre baggyvariant till mig själv istället!


Ett dreadshårband - specialbeställt!


Å sen de sista mössorna för idag!


Nya familjemedlemmen här!

Nä - har inte spottat fram en till bebis - men min nya symaskin anlände idag!!! Kan ju tyvärr inte prova den än då...måste byta kontakten först. Men det skulle pappa hjälpa mig med i helgen! Sen ska det köras!!!

Å sen kom mina plastknappar och KAM press tången idag också! Å så råkade jag beställa lite band, nappringar och clips alldeles nyligen...*ojdå* Kanske skulle ta och sy och inte bara shoppa hela tiden :-D

Nåja, har iaf betat av beställnings högen lite till idag - så det går framåt iaf!

RSS 2.0