Byxor!!!

Tog två sweatshirts (nya - fick dem på gamla jobbet å skulle ha dem att sy av - nu en 7-8 år senare så blev det dags!) och klippte till dem!
Det vänstra paret är ärmarna från tröjan!Bakfickan!


Här är det det högra paret som är ärmar från tröjan!

Hårband

Hade besök och Tua fick ett hårband sytt!

Haklappar


Sydde en vanlig haklapp (present) och en med ärmar häromdagen!

Tyyyyyyyyyyyyg

Ja, vi var på semester förra veckan - och på vägen till Ullared och Halmstad så stannade vi till i Kinna/Tygriket! Gick in på Skroten och köpte lite tyg! Blir garanterat att åka dit igen nästa gång vi besöker Ullared!

Fast kanske inte just så mycket trikå - eller jo, det fanns det ju - men inte just sånna mönster som jag var ute efter. Men hittade en hel del andra tyger!! Å vilken service! På andra ställen får man typ (om man har tur...) 5cm extra på tyget när de har mätt - här fick jag minst 25-30cm (40cm på ett tyg!!)/bit! Å inte var de dyra heller - höll mig till budgeten - kalaset gick exakt på 1000-lappen (för ca 15m tyg)!


Två härliga jeanstyg - lite stretchiga. Det blommiga kommer att bli jacka, byxa och säkert någon liten hängselklänning till Tindra - i en lite större storlek (3 år kanske). Det andra tyget tänker jag faktiskt sy någon fräck klänning till mig själv i - men det får nog vänta ett litet (?!) tag tills jag kommit i den formen jag vill hålla!

     

Två härliga flanell tyger! Det vänstra blir pyjamas (så det passar även om det blir en pojk nästa gång) och det högra får bli nattlinne, räcker det så blir det en pyjamas också!
Det här får nog bli några somriga byxor och klänning åt Tindra tills nästa sommar!
Enda trikå tyget jag fastnade för. Har inga planer vad jag ska sy utav det än så länge. Fick dock 1½ m utav den ena istf 1 m då hon som klippte till hörde fel - men det gjorde ju inget då jag fick det för samma pris som 1 m kostade!!
Det helt under bara Barbapapa textilvaxdukstyget!! Helt underbart! Blir några haklappar och haklapp med ärm utav detta!

   
Mera textilvaxdukstyg - haklappar blir det utav dessa med.Riktig vaxduk - ska läggas på bordet när det är pysseltajm! (hela 29kr/m!!)

En till Wrapper

Ja, sydde en till Wrapper som vi ska ha med på semestern!

Istället för dubbel fleece så blev det trikå på insidan - ska väl inte bli lika varm då!

Får ta ett bättre kort sen - nu ligger den nerpackad i bilen!

RSS 2.0