Äntligen!

Ja, nu så börjar högen med mössor minska! =) Blev några klara idag, några ligger och väntar på att broderas och en del väntas på att sys ihop. Blivit några scarfar påbörjade med. Skönt att det händer något! =)Blev bla två stycken "special edition" mössor klara!

Glest...

Ja, nu var det glest här... både på inlägg, sömnad och tid - eller snarare ork kanske. Tiden har jag ju - kan ju sy ett par timmar varje kväll! Varför gör jag det inte då?! Nä, istället sitter jag vid datorn och letar sytillbehör, pratar med likasinnande (å får ännu mera idéer :-D)

Kan ju säga att mitt mål de senaste veckorna har spruckit...men, får ta nya tag!

Ikväll ska jag ta tag i högen med mössbeställningar iaf, men så måste jag hinna med en beställning hos Bibbi också - det måste jag göra för annars så får jag inte klar en utav mina beställningar som ligger!

Oh - nu så är nya maskinen på g hem till mig! Det fick ju åka en extra vända till Finland för att den skulle få komma till mig ;-)

Så ska väl ta tag i och lägga ut de maskiner jag tänkte sälja också... Det blir min combinationsoverlock - som är som ny, en Easy cover och sen funderar jag på om jag ska sälja min "extra maskin" - min vanliga maskin jag hade innan denna. Är ju fullt fungerande - därav jag velat ha den som extra maskin - men. har ju inte behövt använt den hittills...men så funderar jag - tänk om tjejerna vill sy sen? Då behövs den ju.... Nåja, tål att funderas på!

Letar klänningsmönster!

Ah, har en bild på en velourklänning i huvudet - men hittar inget bra mönster någonstans alls. Så, får väl försöka rita ett eget tänkte jag! Medans jag ändå ska göra det så ska jag göra iordning en graderingsmall. Det är något jag verkligen behöver. Ska göra på byxor, klänning samt tröja (där kanske man kan ha samma förresten??)

Har letat efter ett bra grundmönster till tunika - har inte hittat det heller?! I någon av alla dessa tidningar man har borde ju det finnas... Men, har iofs inte tittat i alla heller. Har Allt om Handarbete från 1980-2000 - nån som vet om det finns i dem? Eller finns det i någon Ottobre?? Har för mig jag såg ett nattlinne i någon tidning (Ottobre) - men, nu hittar jag såklart inte den tidningen heller...


Klänning!

Igår var vi på fest! Å det är ju dumt att bryta traditioner och vara klar med något i god tid... så därför började jag sy min klänning igår fm!! (Hade iaf klippt ut den i fredags...) Kl 14 - i god tid alltså! - var den klar! Inget som krånglade denna gången utan det gick bra!

Lite trist bara att man inte kan bära upp den snyggt... Så ni får hålla till godo med kort på bara klänningen (vilken inte blev så snygg på korten).

Tyget hittade jag på rean på Stoff och Stil - "slubb jersey" Mönstret är också därifrån.


Virkat!


Idag så blev bakelsen klar! Dammsugarna har varit projekt i bilen! =) Tog tag i och fyllde dem häromdagen!

Kom på att det inte blev nått sytt till tjejerna i veckan som gick...dock så fick dockan Emma ett par trosor iaf - så det får väl räknas som det då! Samt så dammsugarna så ska de ju få sen lite senare!! =)


RSS 2.0